Dronoidy Spartaqs jsou finalisty konkurzu Dobrý Design 2019

S hrdostí oznamujeme, že návrhy naší společnosti, Transportní Dronoid Hermes V8M a podvodní dronoid Deep Guard byly vysoce hodnoceny odborníky Dobrý Design 2019 a staly se finalisty soutěže. Toto je druhé ocenění pro dronoid Hermes V8M a dronoid Deep Guard.

Na letošním galavečeru 6. ročníku soutěže „Leader of State Security – Innovations for Security and Defence“ – transportní dronoid Hermes získal ocenění v kategorii „Inovativní produkt“ . Dronoid Deep Guard, na druhé straně, získal ocenění „State Security Leader 2018″ také ve stejné kategorii.“Dobrý Design je první ocenění za design v Polsku. Produkty a služby předložené do soutěže jsou hodnoceny podle následujících kritérií: vizuální charakteristiky, výkonnostní vlastnosti, ekonomické vlastnosti a další hodnoty, které odlišují produkt a službu – inovace, originalita, komfort použití. Pozitivní hodnocení všech odborníků v každém z kritérií kvalifikuje produkt a službu do další fáze. Za zmínku stojí, že soutěže se účastní společnosti vybrané pořadatelem, což podle našeho názoru zvyšuje význam této akce.

Pro letošní soutěž bylo předloženo 187 produktů a služeb. Jsme o to více potěšeni, že naše výrobky byly oceněny porotou.

Oceněné dronoidy Deep Guard a Hermes V8M budou představeny široké veřejnosti během výstavy „Dobrý Vzor 2019“, která se uskuteční v sídle Institutu průmyslového designuod 25. října do 1. prosince 2019. Srdečně Vás všechny zveme do Varšavy a ještě jednou vám děkujeme za toto prestižní ocenění.


 
 
Autor: Dooffy Design | Počet přečtení: 536x


Společnost FREE COMPANY se specializuje na dodávky paliv v oblasti průmyslové sféry a maloobchodu. Jedná se zejména o produkty významných středoevropských producentů briket, hnědého uhlí, černého uhlí a koksu. Věříme, že zde najdete všechny potřebné informace a budeme se těšit na budoucí spolupráci.

 

Přepnout na mobilní verzi





Kontaktní informace

FREE COMPANY, s.r.o.
Krajní 438
739 34 Václavovice
Tel.: +420 553 034 152

E-mail: Info@freecompany.cz
www.freecompany.cz